Proprietăți industriale de închiriat / vânzare

Hale de închiriat si de vanzare în peste 350 de clădiri si parcuri industriale moderne situate in principalele orașele din România : București, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Pitesti, Oradea, Sibiu, etc.

Vizitează și site-urile noastre dedicate de:

Hale de închiriat, România

Hale de închiriat moderne în toate oraşele principale din România, inclusiv Bucureşti, Ilfov, Timişoara, Cluj Napoca, Ploieşti, Constantă, Braşov, Bacau, Sibiu sau Oradea. Spaţii depozitare de închiriat în parcuri logistice şi parcuri industriale cu servicii profesionale de întreţinere şi administrare. Toate facilităţile inclusiv rampe descărcare, acces TIR şi parcare. Hale de închiriat pentru producţie sau depozitare în peste 350 de proprietăţi industriale în toate oraşele principale.

DJI_0459.JPG

Închiriere hale, București

Închiriere hala în Zona Bucureşti - Ilfov, în toate zonele de afaceri din jurul capitalei, inclusiv Centura Nord, Centura Vest şi de-a lungul autostrăzilor spre Constantă, Ploieşti sau Piteşti. Dacă doriţi un spaţiu de depozitare sau producţie modern sau dacă doriţi să vă consolidaţi toate spaţiile de depozitare într-unul singur, aveţi pe site ul nostru un portofoliu de peste 150 oferte în Bucureşti. Halele de închiriat prezentate sunt proprietăţi industriale moderne, care pot acomoda orice activitate de depozitare sau productie, întreţinerea tehnică fiind asigurată de firme specializate în administrarea parcurilor logistice sau industriale.

dji_0124.jpg

Depozite de închiriat, Timișoara

Depozitele de închiriat din Timişoara se afla amplasate în cele mai moderne parcuri logistice şi industriale din jurul oraşului de pe Bega, atât în Aeroportului Timişoara, cât şi de-a lungul ieşirilor către Belgrad sau Arad. Avem un portofoliu actualizat de 25 hale de închiriat în Timişoara, toate ofertele prezentate fiind spaţii industriale moderne cu rampe de descărcare şi acces TIR, deservite de servicii specializate de întreţinere tehnică. Halele de închiriat din Timişoara prezentate pe website-ul nostru www.proprietati-industriale.ro însumează peste 250.000 m2 de spaţii de depozitare sau producţie în proprietăţi industriale existente sau în curs de construire.

DJI_0875.JPG

Spaţii de depozitare, Cluj Napoca

Spaţiile de depozitare din Cluj Napoca sunt oferite pentru închiriere sau vânzare pe platforma www.proprietati-industriale.ro cu toate informaţiile necesare. Pentru programarea unei vizite vă invităm contactaţi reprezentantul zonal al Activ Property Services. Spaţiile industriale din Cluj promovate spre închiriere însumează peste 15 hale de închiriat moderne existente sau în curs de construire, cu un stoc cumulat care depăşeşte 200.000 m2. Spaţiile de depozitare din Cluj promovate pe platforma noastră sunt clădiri industriale moderne cu rampe de descărcare, acces TIR, parcare şi corespund normelor de utilizare în vigoare.

brasov_dji_0132_small.jpg

Închiriere hale, Brașov

Spaţii de depozitare sau productie in Brașov sunt oferite pentru închiriere sau vânzare pe platforma www.proprietati-industriale.ro cu toate informaţiile necesare printre care locatie exacta si planuri de detaliu. Spaţiile industriale din zona Brașovului promovate spre închiriere însumează peste 15 hale de închiriat moderne existente sau în curs de construire, cu un stoc cumulat care depăşeşte 200.000 m2. Spaţiile de depozitare din Brașov promovate pe platforma noastră sunt clădiri industriale moderne cu rampe de descărcare, acces TIR, parcare şi corespund normelor de utilizare în vigoare.

DJI_0914.JPG

Închiriere hale, Oradea

Hale moderne de închiriat în Oradea in cadrul proprietăţilor industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori. Spaţiile industriale din Oradea promovate spre închiriere însumează peste 10 hale moderne de închiriat, cu un stoc cumulat care depăşeşte 120.000 m2. Spaţiile de depozitare din Oradea promovate pe platforma noastră sunt clădiri industriale moderne cu rampe de descărcare, acces TIR, parcare, etc. care pot acomoda atat activitati de depozitare cat si de productie specializata.

Exterior 6.jpg

Spaţii Industriale, Alte orașe

Spaţiile industriale de închiriat prezentate în platforma noastră www.proprietati-industriale.ro se regăsesc în toate oraşele principale din România, inclusiv Constanța, Pitesti, Ploiești, Craiova, Oradea, Sibiu, Arad, Deva, Bacau, etc.

În general, ofertele noastre de spaţii industriale de închiriat conţin numai proprietăţi hale industriale noi şi modern, deservite de servicii profesionale de administrare şi de întreţinere tehnică. Unele din proprietăţile industriale mai reprezentative au certificare BREEAM.

Avantajele principale ale platformei www.proprietati-industriale.ro sunt:

Actualizam periodic informatiile despre spatiile disponibile si conditiile comerciale, astfel incat sa putem identifica impreuna cele mai bune optiuni existente in piata pentru business-ul dumneavoastra.

Peste 400 de spații in principalele orase din Romania

Localizarea exacta a spațiilor(adresa completa, pozitionare reala pe harta)

Poze reale si complete ale spațiilor, cu acces si vecinatati

Descrierea principalelor caracteristici ale spațiilor

Planul etajului curent

Tehnologie mobile friendly

Informatii actualizate periodic

Instrument comparare oferte

Despre Activ Property Services

Activ Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național din anul 1993. Sediul central este amplasat în București, având doua birouri regionale în Timișoara (din anul 2000) și Cluj-Napoca (din anul 2013).

Compania noastră a fost partenerul local al Cushman & Wakefield timp de 20 de ani (1996-2016) și parte a rețelei internaționale GVA Worldwide între 2018-2019.

Începând din aprilie 2020 suntem o companie membra a TCN Worldwide, una dintre principalele organizații internaționale de consultanți imobiliari în segmentul comercial.

Platformele online Activ Property Services

Serviciul de promovare și marketing pentru spațiile de închiriat și clădirile pentru care avem acorduri de reprezentare sunt asigurare prim platformele online proprii.

Platformele online proprii sunt leaderi de piață în domeniile în care activează și prezintă cea mai mare ofertă de spații disponibile pentru închiriere sau vânzare.

Blog

Colaboratorii noștri

Pentru serviciile de recrutare angajați și colaboratori colaborăm cu compania Morgan Sol SRL.

Pentru prezentări, broșuri și grafică colaborăm cu Activ Document Center.